perjantaina, helmikuuta 09, 2007



"Tuuppa sieltä tarkkaamon puolelta ite laulamhaan niin katotaan!" - Rekisteri-Ote



Kehittyvä yhtye tarvitsee kehittäviä esikuvia.

Winter freeze!
Siirtymä Lahden Kujalandialta Oulun Toneboxille sujui kivuttomasti ja hyvät on fiilingit tähän asti. Kyllä sekin hetki tulee että on jo lopen kyllästyny piiseihin ja on sitä mieltä että voi jesuitas mitä scheissea. No tehdään nyt sokeasti kumminkin parhaamme ja annetaan levyn arvostelu sitten viisaampien käsiin. Noin puolet on kappaleista jo sjungattu. Vielä ei ole iskeny angiina kuten viimeksi Toneboxilla vuonna 2004 debyyttialbumin väännössä. Those weren't the days, my darlings.

Pakkanen on ollut ihan hillitön joten onkin ollut hyvä pysytellä studion uumenissa. Yhtye ei ole tarennut edes karata baariin joten töitä on tehty, paitti mitä nyt kerran yhele lähettiin. Paljon ollaan saatu apua Oulun mafialta. When Evil Spirits Attack on väsännyt urkuja ja Lebu Tsernobyl taas jousisovituksia. Lisää vierailevia mahteja on tiedossa joten koko kuninkuus ei ole onneksi meidän rajoittuneiden puppel-poppareiden käsissä.

Niin niitä suurnaisia on lähtenyt. Olkoon tämä nyt tribuuttimme noille runsaille rouville Anna Nicole Smith ja Darlene Conley eli Sally Spectra. Södön sanoin, "Niillä on nyt parempi olla".

Joo koitetaan taas jottain kirjotella jos ehtii ja jaksaa.
I loves you, porgy
Ossian

Ei kommentteja: